Naslovna » Izlasci » Pozorište » Dilan Moran 27. februara u Domu sindikata

Dilan Moran 27. februara u Domu sindikata

Čuveni irski komičar Dilan Moran u subotu 27. februara, od 20 časova, nastupa u Dvorani Doma sindikata sa svojom stand up predstavom “Off the Hook”.

Nakon što je 2013. godine na StandUpFest–u oborio s nogu beogradsku publiku, kada su ulaznice bile rasprodate za jedan dan, Dilan Moran (Dylan Moran) je ponovo sa nama.

Poznat kao “Oskar Vajld komedije” i zvezda filmova Black Books, Shaun of the Dead i Run Fat Boy Run, Dilan Moran je retko na turnejama. Posle rasprodate britanske turneje, koja je pobrala izuzetne kritike, i u Beogradu se može očekivati vrhunski master klas čuvenog mizantropa i najveće zvezde irske komedije.

Stand up “Off the Hook”nudi urnebesni pogled na njegove jedinstvene zapostavljene osvrte na ljubav, politiku, patnju i svakodnevne apsurde života, a sve to kroz poetičnu formu.

Ljubitelji Moranovih nastupa i svi koji su bili u Domu omladine znaju da mogu da očekuju izvrsnu zabavu. Ostale podsetimo da je, dočekan ovacijama, u krcatoj sali, jedan od najpoznatijih britanskih komičara pričao o tada aktulenim temama, politici, o tome kako smo mu interesantni kao nacija, o sebi i svojoj porodici… na originalan način koji ga je proslavio.

Cene ulaznica: 1700 i 2200 dinara
Karte se mogu kupiti na blagajni Doma sindikata ili onlajn, ovde.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.