Naslovna » Izlasci » Festivali » Fabrika: Karneval za decu i odrasle, 6. i 7. februara

Fabrika: Karneval za decu i odrasle, 6. i 7. februara

Tokom vikenda, 6. i 7. februara, Fabrika organizuje Karneval za decu i odrasle sa bogatim programom.

U subotu, 6. februara od 20.00, u Bulevaru despota Stefana 115 Fabrika je pripremila program za odrasle: muziku, plesače i zabavljače, izbor za najbolju masku, karnevalsku hranu, piće ali i iznenađenja. Dođite maskirani ili iznajmite, kupite, osmislite svoju masku na licu mesta. Veče će ulepšati hodači na štulama, žongleri, klovnovi, pa čak i gatara.

Fashion Select će napraviti uži izbor za najbolju masku, a onda budite spremni da se popnete na binu da pokažete neke dobre pokrete. Učesnici takmičenja plaćaju 100 RSD, a pobednik dobija celu nagradu!

Ulaz košta 500 RSD.

Fabrika: Karneval

Za decu

U nedelju, 7. februara od 15.00 do 20.00, za decu će biti priređene radionice, face-painting, učenje italijanskog jezika, razne karnevalske igre, gostovanja mađioničara, klovnova, demonstracije plesova i drugo.

Učesnici su Kreativno pero, International Nursery School of Belgrade, Berlitz Centar, Institut za italijansku kulturu, Centar brazilske kulture i drugi. Biće i nekoliko kraćih radionica, poput Magične radionice, tokom koje će Mađioničar Igor pokazivati kako se izvode trikovi. Posle toga će Igor nastupiti na sceni, i zabaviti i decu i odrasle. Klovn Marko će pokazati kako se hoda na štulama, zatim održati radionicu žongliranja.

Nastupiće i Danza Del Arte sa karnevalskim plesom i koreografijom koja je pravljena specijalno za decu.

Cena ulaznice je 300 RSD, a za porodice sa dvoje dece i više, porodični paket košta 1000 RSD. Info: 063/1527-909. (danubeogradu.rs)