Naslovna » BG svaštara » Promocije » MDS Net@work 2016 – Digitalna predstava
MDS Net@work 2016 – Digitalna predstava

MDS Net@work 2016 – Digitalna predstava

Kompanija MDS informatički inženjering organizuje tradicionalnu MDS Net@work konferenciju koja će ove godine biti održana 3. marta od 10.00 u hotelu Crowne Plaza.

MDS u saradnji sa partnerom, kompanijom CISCO, pripremio je konferenciju „Digitalna predstava MDS Net@work 2016“. Očekuje se oko 300 eminentnih stručnjaka i gostiju iz Srbije i regiona.

„Na konferenciji želimo da vam predstavimo studije slučaja iz oblasti Cloud rešenja i implementiranih mrežnih sistema u realnom okruženju, kao i značaj bezbednosti i bezbednosnih provera na koorporativnom nivou, unutar kompanija i u spoljnom radnom okruženju. Prolazeći kroz mrežu IT izazova, želimo da Vam prenesemo naša iskustva i znanja u implementaciji rešenja sa “ivice” digitalnih i sigurnosnih tehnologija“, izjavio je Slaviša Čapkunović direktor prodaje MDS-a.

Digitalna era je prisutna svuda oko nas, a na MDS Net@work 2016 konferenciji možete saznati više detalja o aktuelnim rešenjima, kao i o tome kakvi nas trendovi čekaju u bliskoj budućnosti na polju digitalne stvarnosti.