Naslovna » Izlasci » Sport » One Live Serbia, 13. marta u Beogradu

One Live Serbia, 13. marta u Beogradu

Jedan od najatraktivnijih fitnes festivala – One Live – biće organizovan i u Beogradu. Kao deo velike globalne Les Mills turneje One Live Serbia biće održan 13. marta u SC Šumice.

Posle Londona, Čikaga, Tokija i drugih svetskih metropola One Live u Ustaničku 125 stiže pod pokroviteljstvom brenda Reebok.

Učešće na festivalu je besplatno, a svi fitnes entuzijasti mogu da obezbede svoje mesto na najvećem događaju u regionu prijavljivanjem putem zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH (www.lesmills.rs/oneliveserbia).

One Live Serbia je jednodnevni fitnes festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja.

Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će vežbačima pružiti potpuno novu dimenziju fitnes treninga i iskustvo treniranja u potpuno drugačijoj atmosferi. Osećaj treniranja na One Live događaju može se uporediti sa euforijom najvećih svetskih koncerata koju vredi osetiti.

Atmosferu velikih fitnes događaja doneće u Beograd prezenteri Thomas Cerboneschi i Vanessa Vassallo, kojima će se pridružiti i najtalentovaniji domaći instruktori.

Uz fitnes idu i modni trendovi, zato će jedna od najkreativnijih osoba koja podeli svoju „Mi smo #ONELIVE“ fotografiju, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFit web shop-u (www.ifit.rs). (danubeogradu.rs)

Satnica treninga One Live Serbia

Nedelja, 13. mart
• 12:00… Bodypump 97
• 13:15… Grit Cardio 16
• 13:55… Bodybalance 72
• 15:05… Bodyjam 76
• 16:15… Bodycombat 67
• 17:25… Bodyattack 92