Naslovna » Izlasci » Film » Prvi trejler za prvi srpski SF „Procep“ (video)

Prvi trejler za prvi srpski SF „Procep“ (video)

Prvi srpski SF film „Procep“ (The Rift) biće premijerno prikazan na 44. FEST-u, u Sava centru, 6. marta od 22.00.

U domaćim bioskopima prikazivaće se od 28. aprila. U filmu Dejana Zečevića uloge tumače ikona horor žanra Ken Fori, slovenačka glumica Katarina Čas, srpska zvezda Dragan Mićanović, talentovani Denis Murić, kao i živa legenda američke televizije Monti Markam.

Od producenata filmova „Mamula“ i „Zona mrtvih“ dolazi prvi srpski naučno-fantastični film.

Liz Vejd, agentica CIA, koja je „spavač“ u Beogradu, dobija zadatak da se pridruži timu srpskih i američkih agenata koji su poslati da nađu američki špijunski satelit koji se srušio negde u Srbiji, i da izvuku informacije koje bi otkrile misteriju zašto je došlo do pada.

Međutim, kada stignu na lokaciju otkriće da je umesto satelita nešto drugo došlo iz svemira, nešto što nije sa ovog sveta. Dok im vreme ističe, agenti će morati da se izbore sa zlom koje ih okružuje i da shvate šta se dogodilo u svemiru, pre nego što nastupi apokalipsa.

Na mestu na kojem su se obreli smrt je mrtva! (danubeogradu.rs)

Naziv filma i prevod na engleski: Procep / The Rift. Režija: Dejan Zečević. Uloge: Ken Foree, Katarina Čas, Dragan Mićanović, Monte Markham, Denis Murić. Scenario: Barry Keating, Milan Konjević. Žanr: naučno fantastični triler, horor. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2016. Trajanje filma: 90 minuta.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.