Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima „Dete zla“
Dete zla

U bioskopima „Dete zla“

Horor film“Dete zla“ sa nepredvidivim krajem prikazivaće se u domaćim bioskopima od 25. februara.

Ako ste ljubitelji horor filmova u kojima su glavni protagonisti lutke, onda će vam se definitivno svideti „Dete zla“.

Mlada devojka iz Amerike, Greta, tražeći način da pobegne od problematične prošlosti, prihvata posao u malom engleskom gradu kao dadilja osmogodišnjem dečaku iz bogate porodice dok su oni na dugom odmoru.

Odmah pri dolasku, Greta otkriva da je dete u stvari lutka u prirodnoj veličini dečaka koju je bogati par koristio kao odbrambeni mehanizam od prihvatanja smrti sina pre dve decenije.

Ipak, Greta odlučuje da ostane, ali kada ne ispoštuje striktna pravila o njegovom negovanju, serija uznemiravajućih i neobjašnjivih događaja dovode Gretu do najvećih noćnih mora, navodeći je da veruje da je lutka u stvari živa.

Horor filmovi su specifična filmska kategorija, u kojima ljubitelji filmova uživaju ili ih potpuno mrze. Po oceni sajta Plugged In, „Dete zla“ prevazilazi očekivanja: „Film je dobro režiran sa ciljem da gledaoce zaintrigira, više nego da ih prestravi“.

Glavna junakinja Loren Koen, poznata po ulozi Megi iz popularne tv serije „Okružen mrtvima“ (The Walking Dead), po rečima kritike, veoma ubedljivo i dobro iznijansirano iznela je ulogu, a film ima nepredvidiv obrt na kraju koji će sve gledaoce ostaviti bez teksta. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov filma i prevod na srpski: The Boy / Dete zla. Dužina trajanja filma: 98 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: horor, triler. Uloge: Lauren Cohan, Rupert Evans, Ben Robson, Diana Hardcastle, Jim Norton. Reditelj: William Brent Bell.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.