Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Mučenice
Mučenice

U bioskopima: Mučenice

Od producenata filmova „Prizivanje zla“ i „Anabel“, 4. februara u bioskope stiže film „Mučenice“, rimejk najvećeg francuskog horor filma svih vremena.

„Mučenice“ su šokantan i brutalan film o devojci koja se sveti kidnaperima koji su se sadistički iživljavali nad njom.

Izmučena Lusi je devojčica koja je, posle otmice, godinu dana bila podvrgnuta strašnom mučenju i izolaciji. Duboko potresena svime što joj se desilo, ona se bori sa užasnim noćnim morama.

Smeštena u sirotištu, jedina uteha joj je Ana, devojčica njenih godina. Skoro deceniju kasnije, i dalje u borbi sa demonima iz prošlosti, Lusi nalazi porodicu koja ju je zarobila i mučila i rešava da im vrati istom merom.

Scenario prepun ekstremnog nasilja potpisuje reditelj prvog filma „Mučenice“ – Paskal Ložje i scenarista filma „Povratnik“, Mark L. Smit. U glavnim ulogama su Trojan Belisario (iz serije „Slatke male lažljivice“) i Bejli Nobl (iz serije „Prava krv“).

Ovaj film nije za one sa slabijim stomakom, ali ako ste spremni da se suočite sa strahom, pogledajte ovaj horor u bioskopima! (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Martyrs / Mučenice. Dužina trajanja filma: 81 minut. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: drama, horor, triler. Uloge: Troian Bellisario, Kate Burton, Caitlin Carmichael, Toby Huss, Bailey Noble, Lexi DiBenedetto, Taylor John Smith. Reditelji: Kevin Goetz, Michael Goetz.