Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: (Ne)profesionalac
(Ne)profesionalac

U bioskopima: (Ne)profesionalac

Od 25. februara u srpskim bioskopima prikazivaće se komedija „(Ne)profesionalac“.

Nominovan za prestižnu nagradu Oskar i dobitnik nagrade Zlatni globus Saša Baron Koen – kreator nezaboravnih i legendarnih likova kao što su Borat, Bruno, Ali G i Diktator – ove godine se vraća kao potpuno novi lik: Nobi Bučer, večno nezaposleni huligan koji je prisiljen da spasi svet.

Nobi ima sve što čovek iz malog grada Grimsbija može da poželi – devetero dece i devojku koju voli više od svega na svetu (Rebel Vilson). Nedostaje mu samo jedna stvar u životu: njegov mlađi brat Sebastijan (Mark Strong) od kojeg je još kao dete razdvojen.

Posle 28 godina potrage, Nobi je konačno pronašao svog brata u Londonu – nesvestan da je ovaj u međuvremenu postao tajni agent organizacije MI6.

Posle njihovog katastrofalnog prvog susreta tokom kojeg Nobi slučajno uništi Sebastijanov život, zbog čega se obojica nađu u bekstvu, uskoro otkrivaju zaveru kojom tajna organizacija želi da uništi svet. Kako bi spasio čovečanstvo, ali i svog brata, Nobi kreće u globalnu misiju i u potpunosti se transformiše iz potpunog idiota u sofisticiranog tajnog agenta. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Grimsby / (Ne)profesionalac. Dužina trajanja filma: 82 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2015. Žanr: komedija. Uloge: Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Annabelle Wallis, David Harewood. Reditelj: Louis Leterrier.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.