Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Palme u snegu
Palme u snegu

U bioskopima: Palme u snegu

Pretpremijerno, povodom Dana zaljubljenih u bioskopima će se prikazivati film „Palme u snegu“.

Da li ste nekada voleli toliko snažno da vam se činilo da biste za tu ljubav mogli umreti, ali i ubiti? „Palme u snegu“, film reditelja Fernanda Gonzalesa Moline, zasnovan je na bestseleru Luz Gabas, upravo je priča o takvoj ljubavi koja nas vraća u kolonijalno doba Ekvatorijalne Gvineje.

Ovo je film o odrastanju dvojice muškaraca na afričkim plantažama kakaoa, gde su mnogi Španci u kolonijalno doba potražili bolje sutra. Zabranjena ljubav začeta u burnim vremenima prevrata i neobičnim istorijskim okolnostima, povešće nas u nezaboravno putovanje kroz vreme i prostor, učinivši da pobegnemo iz sveta koji nas okružuje i poverujemo kako snagom volje i iskrenih osećanja čak i palme mogu procvetati u snegu. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Palmeras en la nieve / Palme na snegu. Početak prikazivanja filma u bioskopima: 18. februar 2016. Dužina trajanja filma: 163 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija, 2015. Žanr: romantični, ljubavni. Uloge: Laia Costa, Mario Casas, Adriana Ugarte. Reditelj: Fernando González Molina.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.