Naslovna » BG svaštara » Promocije » Veritas – novi izazovi, brza rešenja
Veritas

Veritas – novi izazovi, brza rešenja

Novi rukovodeći tim kompanije Veritas fokusiran je na brža rešenja za svoje klijente u okviru tržišta vrednog 24 milijarde američkih dolara – tržišta koje pritom veoma brzo raste.

Današnji dan je obeležio novi početak za Veritas koji je postao nezavisna kompanija. Predvođen novim direktorom, Bilom Koulmanom, Veritas je fokusiran na rešavanje novih izazova sa podacima koje imaju veliki rast u okviru organizacija.Promo

Veritas svojim klijentima nudi softver i usluge koji im pomažu da prikupe, zaštite, analiziraju i izvrše optimizaciju svojih podataka. Na taj način oni mogu da donesu pametnije odluke, smanje troškove i pravilnije upravljaju rizikom. Danas je Veritas u jedinstvenoj poziciji da štiti 86% svetskih „Fortune 500“ kompanija, koristeći to znanje i iskustvo da svojim klijentima pomogne da ostvare bolje poslovne rezultate.

– U vremenu kada svi koristimo ‘Cloud’ servise, mnoge organizacije i ne žele da imaju sopstvene data centre, a mnogi čak ne poseduju ni aplikacije. U 21. veku, pored vašeg tima, podaci su najvažniji i najvredniji alat kojim raspolažete – izjavio je Bill Coleman, direktor kompanije Veritas i dodao: – U ovoj kompaniji, nalazimo se u veoma specifičnoj poziciji jer radimo sa podacima i na njihovoj zaštiti.

Veritas

Inovacije o upravljanju informacijama

Veritas je kompanija koja je na tržištu dobro pozicionirana za inovacije kada se radi o upravljanju informacijama. Kompanija posluje na tržišnim segmentima koji zbirno vrede 24 milijarde američkih dolara (procena tržišnog potencijala do 2018. godine). Ovi segmenti uključuju rešenja iz oblasti: „Backup & Recovery“, „Integrated Appliances i Information Availability & Archiving“ – rešenja u kojima Veritas drži prvo ili drugo mesto na tržištu.

Više od decenije unazad, Veritas je agencije „Gartner Magic Quadrant“ prepoznala kao lidera kako za „Enterprise Backup Software“ tako i za „Integrated Appliances & Enterprise Information Archiving“. Sada, uz podršku „The Carlyle Group“ (Karlajl grupa), kompanija užurbano radi na novim rešenjima.

– IT lideri se i dalje suočavaju sa malim budžetima, dok kompanije i potrošači nastavljaju da kreiraju podatke nesmanjenom žestinom. Uspešne IT organizacije moraju ne samo da identifikuju jednostavna i efikasna rešenja za upravljanje informacijama svog preduzeća, već i da podrže korišćenje informacija za ostvarivanje prednosti svoje kompanije u odnosu na konkurenciju – izjavila je Laura Duboa, potpredsednik grupe „Enterprise Storage, Server and Infrastructure Software, IDC“. – Kao kompanija od poverenja u oblasti informacionog menadžmenta, Veritas obezbeđuje ključna rešenja kako bi pomogao svojim klijentima da steknu prednost u odnosu na konkurente.

Veritas

O kompaniji Veritas

Veritas Technologies LLC omogućava organizacijama da iskoriste svu moć koja je sadržana unutar podataka sa kojima rade, uz rešenja dizajnirana da budu na usluzi najvećih i najkompleksnijih heterogenih okruženja na svetu.

Veritas danas posluje sa 86% kompanija sa “Fortune 500” liste, pospešujući dostupnost informacija i obezbeđujući uvide, kako bi one postale još konkurentnije na tržištu. (www.veritas.com)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.