Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 38. Sajam nautike, lova i ribolova

38. Sajam nautike, lova i ribolova

Na Beogradskom sajmu od 30. marta do 3. aprila biće održan 38. Međunarodni sajam nautike, lova i ribolova.

U hali 4 biće predstavljena plovila svih vrsta (jahte, gliseri, jedrilice, čamci), brodski i vanbrodski motori, nautička oprema, oprema za lov i ribolov, kamp i outdoor oprema, oprema za sportove na vodi, škole jedrenja, čarteri, nautički turizam.

Najavljeno je 55 izlagača, od čega deset iz Crne Gore, Slovenije i Hrvatske. Nekoliko plovila biće premijerno prikazano u Srbiji.

Na Sajmu će se naći plovila svih najpopularnijih domaćih i svetskih brendova, a distributeri će predstaviti lovačko naoružanje, municiju i konfekciju, kao i štapove za pecanje i kompletan pribor.

Sajam ima i prateći program – stručna predavanja, promocije, demonstracije, radionice, izložbe, a biće predstavljena i nautička literatura. U planu su i takmičarski sadržaji u kojima će posetioci moći da prikažu svoje veštine i umeće u raznim disciplinama. Stručna predavanja biće posvećena mogućnostima nautičke privrede, izgradnji mreže marina, privezišta i prateće infrastrukture.

Radno vreme manifestacije je od 10.00 do 19.00. Pojedinačne ulaznice koštaju 300 RSD, a cena grupnih ulaznica je 200 RSD (najmanje 20 osoba uz overen spisak). Parking se plaća 100 RSD na sat. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.