Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ana Ćurčin u klubu „Soul Society“

Ana Ćurčin u klubu „Soul Society“

Kantautorka Ana Ćurčin sa bendom nastupiće u petak, 18. marta od 22.00, u zgradi Bitef teatra – u klubu „Soul Society“.

Njenu muziku koja je istovremeno nežna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična i leluja kroz indie-rock i folk, koketirajući sa ambijentom i bluzom, upotpuniće vrsni muzičari: Goran Antović, Marko Cvetković, Blagoje Nedeljković i Tomo Benzon.

Ana Ćurčin je kantautorka rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi, koja živi i radi u Beogradu. Aktivno svira od decembra 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla da čuje u Srbiji, regionu i širom Evrope. Učestvovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani.

Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend (Goran Antović, Marko Cvetković i Blagoje Nedeljković, kasnije im se priključuje i gitarista Tomo Benzon).

U januaru 2016. godine objavila je svoj prvi studijski album „Sketches of Belonging“, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pesme „Remain Calm“ i „Unknown“. Veliku pažnju javnosti izazvala je saradnjom sa tradicionalnim Ansamblom Kolo i pesmom „Lastavice, lasto“ koja je objavljena krajem leta prošle godine.

Cena ulaznice je 400 RSD. Broj telefona za rezervacije je 063/377-483. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.