Naslovna » Izlasci » Akcije » Besplatni omladinski programi u 2016. godini
Besplatni omladinski programi

Besplatni omladinski programi u 2016. godini

Besplatni omladinski programi biće realizovani tokom ove godine u saradnji sa velikim brojem udruženja i ustanova.

Sekretarijat za sport i omladinu pripremio je više od 40 omladinskih projekata u kojima će učenici moći besplatno da učestvuju tokom cele godine.

Projekti su ravnomerno zastupljeni na svih 17 opština na teritoriji grada Beograda i namenjeni su mladima od 15 do 19 godina. Osnovni kriterijumi pri izboru bili su kvalitet, dosadašnje reference organizatora, kao i stručnost mentora.

Programi će biti potpuno besplatni za polaznike i imaće kontinuitet tokom cele godine. Na osnovu dosadašnjeg iskustva, većina mladih posle završenih programa svoje obrazovanje nastavlja u tom pravcu. Određen broj ovih projekata, koji su u osnovi edukativnog karaktera, obuhvataju oblasti informacionih tehnologija i razvoja preduzetništva.Za dž

Regionalni centri za talente posebnu pažnju će posvetiti talentovanim mladim ljudima kroz rad u različitim naučnim oblastima. Tradicionalno smo pripremili veliki broj kreativnih programa slikarstva, vajanja, muzike, kao i radionice fotografije i glume.

Prijatelji dece Beograda posvetiće veliku pažnju godišnjim programima, kako bi polaznici raznovrsnim sadržajima obogatili svoje veštine i usvojili nova znanja.

Posebna pažnja posvećena je mladima iz marginalizovanih grupa i disfunkcionalnih porodica preko projekata multidisciplinarnih sadržaja koji se realizuju različitim oblicima rada iz oblasti nauke, umetnosti i kulture. (Beoinfo)

»»» Besplatni omladinski programi 2016.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.