Izdvajamo
Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Bluzer Ian Siegal u Mikser House-u

Bluzer Ian Siegal u Mikser House-u

U utorak, 29. marta od 21.00, jedan od najistaknutijih bluz muzičara današnjice, Ian Siegal, nastupiće u Mikser House-u, uz podršku Nenada Mr. Swaggera Zlatanovića.

Ian Siegal je poznat pre svega kao bluzer, ali to je samo jedna nijansa u složenoj paleti njegove muzičke ličnosti razvijene pod okriljem uticaja Howlin Wolfa, Muddy Watersa, Toma Waitsa i Johnnyja Casha.

Dve britanske turneje sa grupom koju vodi bivši Rolling Stone, Bill Wyman Rhythm Kings, nastupi sa sinom Muddyja Watersa Billom Morganfieldom, američke turneje i albumi sa članovima North Mississippi All Stars Lutherom i Codyjem Dickinsonom i naslednicima blues dinastija Burnside i Kimbrough, projekat Braindogs, samo su neki od naznačajnijih momenata na beskrajnoj turneji koja traje poslednjih petnaestak godina i broji više od 250 koncerata godišnje.

Prošle godine objavio je dva koncertna albuma, „One Night In Amsterdam“ sa svojim novim pratećim sastavom i solo „Man And Guitar“, snimljen u Royal Albert Hallu koji mu je doneo poslednju, ovogodišnju nominaciju za prestižnu nagradu Blues Music Award u kategoriji „akustični izvođač godine“.

Gitarista i pevač Ian Siegal, predstaviće se solo nastupom u Mikser House-u.

Koncert će, takođe solo nastupom, otvoriti Nenad Mr. Swagger Zlatanović, naš najznačajniji blues-rock izvođač u ovom trenutku.

Ulaznice su u pretprodaji na blagajnama GigsTixa po ceni od 800 RSD, dok će na dan koncerta cena biti 1000 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.