Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Čikaške perverzije – Integralno“ u Sava centru, 29. juna

„Čikaške perverzije – Integralno“ u Sava centru, 29. juna

Hit predstava „Čikaške perverzije – Integralno“ biće izvedena 29. juna od 20.00 u Velikoj dvorani Sava centra.

Izvođenje predstave „Čikaške perverzije – Integralno“ je prvo pranirano za 24. i 25. maj, ali je odloženo za 29. jun od 20.00, zbog bolesti jednog glumca. Sve kupljene ulaznice važe za „Perverzije“ 29. juna. Ko želi može vratiti ulaznice na mestu kupovine.

„Uložili smo mnogo truda u predstavu i sa nestrpljenjem smo čekali trenutak kada ćemo se pojaviti pred publikom u ispunjenom Sava centru. Međutim, trenutni zdravstveni problemi jednog člana naše glumačke ekipe prisiljavaju nas da uživanje u ‘Perverzijama’ nakratko odložimo. Svima nam je teško zbog odlaganja, ali potrebno je malo strpljenja i vidimo se uskoro!“, poručuje Dragan Gagi Jovanović.

Predstava u kojoj igraju Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, posle skoro dve decenije biće ponovo izvedena u legendarnoj prvobitnoj, integralnoj verziji.

– Želja nam je da publici pružimo priliku da vidi integralne ‘Čikaške perverzije’, onakve kakve su bile na početku, sa svim scenama koje su bile na premijeri, 1993. godine. Takve su poslednji put igrane negde 1998. godine – kaže Jovanović.

Po njegovim rečima, pomenute scene su morale ispasti iz „Perverzija“ jer su tokom vremena „nagomilane improvizacije produžile trajanje predstave“.

– Scene koje vraćamo su još provokativnije i još više u duhu seksualne revolucije o kojoj govori naša predstava. Te scene će samo doprineti da se još više vratimo u jedan od najlepših perioda čovečanstva kad su ljudi mislili samo na ljubav i na ništa drugo – objašnjava Jovanović.

Čikaške perverzije (foto: Zoran Lazarević)
Čikaške perverzije (foto: Zoran Lazarević)

Dosadašnje „Čikaške perverzije“ su samo u poslednjih godinu i po zabeležile spektakularni niz od 60-tak rasprodatih izvođenja u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i brojnim drugim dvoranama i pozorištima u Srbiji.

Sad će ljubitelji „Perverzija“ dobiti neočekivanu priliku da uživaju u čarima „Čikaških perverzija – Integralno“, odnosno u „Perverzijama“ na veliko, pošto će se Gagiju, Branki, Olgi i Igoru pridružiti plesni ansambl i brojni statisti, uz novu scenografiju u Sava centru.

Ulaznice za „Čikaške perverzije – Integralno“ koštaju 800, 1.000, 1.200 i 1.500 RSD a mogu da se kupe na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i mreže Eventim. Po našim saznanjima – sve karte su rasprodate. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.