Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » DOB: Death DTA i Obscura

DOB: Death DTA i Obscura

U utorak, 5. aprila od 21.00, u Domu omladine Beograda nastupiće Death DTA i Obsura u okviru turneje European Thought Patterns.

Cene ulaznica su 2.600 RSD u pretprodaji i 3.000 RSD na dan koncerta.

Nikada scena nije prežalila preranu smrt tvorca i neprikosnovenog vladara Death Metal zvuka. Odlaskom legendarnog Chucka Schuldinera ostala je praznina koju niko nikada nije uspeo da popuni i večni krik mnogih koji su ostali gladni i žedni njegovog maestralnog dela.

Baš zahvaljuući svim tim nepreglednim armijama poštovalaca širom sveta, posle više godina razmišljanja i planiranja stvoren je Death DTA. Bend sačinjen od najbližih prijatelja i saradnika Chucka Schuldinera. Ekipa vrhunskih muzičara rešena da fanovima ponudi žive izvedbe besmrtnih hitova legendarnog benda i da ujedno na taj način oda počast preminulom prijatelju i kolegi.

Death DTA koji će ponosno uzdići čuveni logo benda Death iznad bine Doma omladine Beograda biće: Steve di Giorgio (Death, Testament, Sadus), Gene Hoglan (Death, Testament, Dark Angel), Bobby Koelble (Death) i Max Phelps (Cynic)

Čast da upotpune i na pravi način otvore ovaj koncert dobili su fantastični Technical Progressive Death metalci Obscura iz Nemačke koji će promovisati njihov novi album „Akroasis“ koji se u prodaji očekuje 5. februara naredne godine. (danubeogradu.rs)