Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Duo Carrousel u Beogradu
Carrousel

Duo Carrousel u Beogradu

Koncert grupe Carrousel biće održan 27. marta od 21.00 u prostoru Leila Records (Kralja Petra 41). Ulaz je besplatan.

Švajcarsko-francuski duo Carrousel ne vezuje samo muzika, već i divna ljubavna priča! Sve je počelo u kafeu na jugu Francuske gde je Leonard Gogniat iz Švajcarske sedeo sa svojom harmonikom. Odjednom je u blizini čuo muziku. Prateći zvuk, na terasi preko puta je video francusku lepoticu Sophie Burande sa njenim instrumentom. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled. Ili je to ljubav na prvi zvuk?

„L Euphorie“ je naziv novog albuma Carrousel-a, a euforija i jeste prava reč za njihovu muziku. Trinaest svojih divnih i bogato različitih pesama snimili su u Parizu. – Imamo novu energiju za novi zvuk. A ipak Carrousel je ostao dosledan sebi, iako zvučimo malo svežije i življe nego ranije – kažu ovi muzičari.

Više od svega, Carrousel obožavaju da sviraju uživo i direktan kontakt sa publikom. I posle više od 450 koncerata u Švajcarskoj i Evropi u malim klubovima i velikih festivala na otvorenih prostora, Carrousel nastavlja da zadivljuje publiku na svakom koncertu.

– Muzika je opojna, onda se smiri, pa nas vodi u još veće visine. Mogli smo nazvati ovu ploču i „Roller Coaster „, jer sviramo za to osećanje, za ovaj san – kažu Gogniat i Burande. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.