Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival Mikser Goes Retro! uz Vampire i VIS Limunada
Celodnevni program na Mikser Goes Retro! festivalu

Festival Mikser Goes Retro! uz Vampire i VIS Limunada

Mikser House za subotu 2. april najavljuje celodnevni retro program na festivalu „Mikser Goes Retro!“, čije će veliko finale biti koncertna igranka, uz nastup bendova Vampiri i VIS Limunada.

Dnevni program počinje u podne i traje do 19 časova.

Posetioci će moći da nauče kako da plešu sving, da naprave novu retro frizuru, urade „old school“ tetovažu, odmere snage u fliperu, ili nabave komad vintage odeće, obuće ili aksesoara kakve su nosili Odri Hepbern, Hemfri Bogart, Elvis, Merilin Monro…

Cena ulaznice za dnevni deo festivala je 200 dinara.

Za izlagače
Organizatori, Mikser House i Sinatra plesni klub, pozivaju sve zainteresovane izlagače vintage i antikvarnih predmeta iz 20. veka koji žele da učestvuju da se prijave i rezervišu svoj štand putem mejla retro@mikser.rs. Kotizacija je 3000 dinara, a dobrodošli su svi izlagači vintage i retro odeće i obuće, nakita, aksesoara, dekorativnih predmeta, antikviteta, starih knjiga i ploča. Prijava treba da sadrži: ime i prezime izlagača, opis izlaganih predmeta uz fotografiju i kontakt (telefon, facebook strana i / ili veb sajt).

Večernji program počinje pravom retro igrankom, u 21 čas. Zaljubljenici u retro zvuk i modu pozvani su da se naoružaju dobrim raspoloženjem, jer ih na bini Mikser House-a čekaju kultni Vampiri! Poslednja velika grupa stare Jugoslavije, kako kritičari vole da nazivaju čuveni beogradski bend, će podsetiti publiku na romantične trenutke njihanja na podijumu za igru uz “Pokloniću joj nebo” i naterati da istroše cipele za ples uz “Rama Lama Ding Dong” i druge poznate hitove.

Uz Vampire će nastupiti i pokretači šlager renesanse VIS Limunada, muzički ansambl koji stvara i izvodi numere inspirisan međunarodnom popularnom muzikom sredine 20. veka, i nastupima oživljava ovaj uzbudljivi period kroz specifičnu prizmu jugoslovenske popularne kulture.

Ulaznice za koncert  se mogu nabavite na prodajnim mestima Gigs Tix-a po ceni od 500 dinara. Cena će na ulazu biti 700 dinara, a karta kupljena u pretprodaji važi i za dnevni deo programa “Mikser Goes Retro!” festivala.

(danubeogradu.rs)