Naslovna » BG svaštara » Književnost » Laguna: Moj fudbalski klub – Crvena zvezda i Partizan
Laguna: Bojan Ljubenović - Moj fudbalski klub; Crvena zvezda i Partizan

Laguna: Moj fudbalski klub – Crvena zvezda i Partizan

Od 22. marta u prodaji će se naći dve knjige iz serije „Moj fudbalski klub“ – Crvena zvezda i Partizan su u fokusu Bojana Ljubenovića.

U pitanju je jezgrovita istorija velikih klubova od osnivanja do danas, praćena obiljem fotografija.

Knjige „Partizan – Moj fudbalski klub“ i „Crvena zvezda – Moj fudbalski klub“ namenjene su mlađoj publici, navijačima i mladim sportistima, ali i starijim čitaocima koji će se prisećati najznačajnijih događaja iz istorije klubova.

Za druge se navija, Partizan se voli

Da bi nekoga voleo najpre moraš da ga upoznaš. Uz ovu knjigu tvoja ljubav prema Partizanu postaće još jača, jer ćeš iz nje saznati sve o slavnoj prošlosti svog voljenog kluba.

Saznaćeš kako je nastao, koje su njegove najveće utakmice, ko su njegovi najbolji igrači i zašto se za druge navija a Partizan se voli. Ako dobro načuljiš uši čućeš huk sa Partizanovog juga, pobedničke pesme navijača i osetiti tugu zbog propuštenih šansi.

Naučićeš da biti navijač znači voleti svoje, a poštovati druge, kao i da bez velikih sportskih protivnika ni sam ne možeš postati veliki.

I bićeš ponosan što tvoje srce kuca za crno-bele.

Zvezda je život, sve su ostalo sitnice

Da bi nekoga voleo najpre moraš da ga upoznaš. Tako je u životu, a tako je i u sportu. Ova knjiga pomoći će ti da saznaš najvažnije podatke iz prebogate istorije fudbalskog kluba Crvena zvezda.

Hiljade utakmica odigrao je tvoj voljeni klub. Crveno-beli dres nosili su neki od najboljih igrača koje je svet video. Pobeđivali su i gubili, radovali se i tugovali. Sa njima i milioni navijača.

Kroz pobede i poraze išli su dostojanstveno, poštujući i sebe i protivnike. Tako su stvorili Crvenu zvezdu, evropskog i svetskog šampiona.

Pročitaj ovu knjigu i postani još bolji Zvezdin navijač. Ponosi se svojim klubom i neka se on ponosi tobom. (danubeogradu.rs)