Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Mikser: 25. rođendan benda Kanda, Kodža i Nebojša

Mikser: 25. rođendan benda Kanda, Kodža i Nebojša

Zbog velikog interesovanja publike, rođendanski koncert benda Kanda, Kodža i Nebojša biće održan, umesto u Domu omladine – u prostoru Mikser House, u četvrtak 24. marta, od 21 čas.

Nastup benda će biti sasvim poseban događaj, sa jedinstvenom rekapitulacijom bogate karijere KKN-a.

Publika će u uvodnom delu večeri imati priliku da pogleda retke video materijale iz istorijata grupe, a sam koncert će biti podeljen u dve celine.

U prvom delu će Oliver, Nenad, Janko, Boško i Vladan nastupiti u akustičnoj varijanti, nadovezujući se na aktuelnu unplugged turneju, nakon čega će uslediti drugi deo sa električnim aranžmanima i pesmama iz svih faza dvadesetpetogodišnje istorije benda.

Rođendanski koncert u Mikseru se snima i materijal će biti iskorišćen za realizaciju prvog koncertnog albuma KKN-a, čije izdavanje bend ekskluzivno najavljuje ovom prilikom.

Kultni beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša postoji od 1991. godine. Do danas su snimili sedam albuma i jedno DVD izdanje, pod nazivom “Prekid stvarnosti”. Tokom četvrt veka postojanja, grupa je ostavila neizbrisiv trag u domaćoj rok kulturi, a o njihovom kvalitetu dovoljno govori činjenica da je KKN jedan od retkih sastava na čijim koncertima uvek mogu da se vide novi mladi ljudi koji se iz godine u godinu pridružuju armiji poštovaoca i fanova.

Ulaznice sve do dana koncerta možete nabaviti po ceni od 800 dinara na svim prodajnim mestima Eventima, u Žila Šopu i u Mikser House-u. Na dan koncerta, cena ulaznica biće 1000 dinara.

Važno obaveštenje za sve koji su kupili ulaznice za prvobitno mesto i termin je da one važe za najavljeni koncert u Mikseru.

(danubeogradu.rs)