Naslovna » Izlasci » Izložbe » Na Foto berzu u Mikser, pa na predavanje i izložbu
Foro berza 20. marta u Mikseru
Foro berza 20. marta u Mikseru

Na Foto berzu u Mikser, pa na predavanje i izložbu

U nedelju 20. marta u prostoru Mikser House biće održana Foto berza – prodajna izložba foto opreme. Istog dana u galeriji Process gošća iz Poljske Magdalena Borowiec održaće predavanje o fotografiji, a 21. marta biće otvorena Magdalenina izložba u galeriji Bartselona.

Foto berza u Mikseru

Ljubitelji fotografije i foto-tehnike na foto berzi se okupljaju kvartalno.

Posetioci će i ovoga puta imati priliku da po povoljnim cenama kupe široki asortiman nove i polovne foto opreme, kao i studijske rasvete, da vide antikvitete, kolekcionarske primerke, prezentacije najnovije tehnike i još mnogo toga. Za sve koji poseduju nešto od opreme što žele da prodaju, foto berza je najbolje mesto.

Mikser Foto berza je u Karađorđevoj 46, otvorena je od 12 do 17 časova, a cena ulaznice je 120 dinara.

magdalena

Magdalena Borowiec izlaže u galeriji Bartselona

Magdalena Borowiec (1981), socolog i fotograf iz Poljske, u nedelju 20. marta u 19 časova u galeriji Process, Kralja Petra 71, održaće predavanje o fotografiji, na engleskom jeziku. Od 21. marta do 2. aprila Magdalena izlaže u galeriji Bartselona koncept, u Belgrade Design District-u (Čumićevo sokače).

Organizator događaja je grupa fotografa iz Beograda i Novog Sada, okupljenih u projektu SharpShooters, čiji je prevashodni cilj delovanja – edukacija fotografa. Trenutno se besplatna predavanja za zainteresovane organizuju u Beogradu i Novom Sadu, a u planu je i širenje na ostale gradove u regionu.

Beogradski mesec fotografije

Najavljujemo jednu manifestaciju – 1. Beogradski mesec fotografije (Belgrade Photo Month) od 1. do 30. aprila, sa velikim brojem programa (više desetina izložbi, predavanja, projekcija filmova, radionica) na različitim lokacijama, o kojima ćemo obaveštavati detaljnije.

(danubeogradu.rs)

Uređuje: Katarina Vidaković