Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi spot » Novi spot: Nežni Dalibor – Vikendi

Novi spot: Nežni Dalibor – Vikendi

Bend Nežni Dalibor objavio je novi spot za singl „Vikendi“ koji najavljuje predstojeći album „U slojevima“, čije se objavljivanje očekuje krajem proleća.

– Ovom spotu pristupili smo više kao kratkom filmu što je bilo moguće zahvaljujući fantastičnoj ekipi koja se okupila – kaže Ivica Marković.

Režiju potpisuje Marina Uzelac, dok su igrali Bane Jevtić, Bora Nenić, Maja Nikolić, Trajče Nikolovski, Branko Perišić, Joakim Tasić.

Direktor fotografije je Igor Marović, za produkciju, organizaciju i kostime je bila zadužana Marija Jaraković, scenograiju Vladimir Vićentić i Jovana Pešić, montažu Rajko Ristanović, kolor korekciju Nikola Marinković, a Jovana Vasić.

Album „U slojevima“ je snimljen u Studiju P3 u Beogradu, a produkciju potpisuje KasparVijnerg (Caspar Wijnberg; ex-The Saints). Mastering albuma je urađen u Da GooseMusic studiju u Amsterdamu.

Bend će održati veliki beogradski koncert u petak, 15. aprila u Domu omladine Beograda, na kome će pored novih pesama sa predstojećeg albuma napraviti i retrospektivu dosadašnje karijere. (danubeogradu.rs)