Naslovna » Izlasci » Film » Održana premijera spektakla „Betmen protiv Supermena“

Održana premijera spektakla „Betmen protiv Supermena“

Svečana premijera filma „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“, sa Benom Aflekom i Henrijem Kavilom u glavnim ulogama, održana je sinoć u bioskopu Cineplexx Ušće SC.

Za sve ljubitelje ova dva superheroja premijera je istovremeno održana u četiri najveće sale ovog bioskopa.

Pored zaljubljenika u likove Betmena i Supermena, pozitivnoj atmosferi sinoć je doprineo i određeni broj javnih ličnosti, među kojima su sportisti Nikola Rađen i Andrea Arsović, glumci Petar Strugar i Bojan Perić, gitarista Miroslav Miša Aleksić i mnogi drugi.

Petar Strugar, glumac
Petar Strugar, glumac

Reditelj Zek Snajder donosi nam na veliko platno 3D spektakl o sukobu dva najpopularnija superheroja u akcionoj avanturi „Betmen protiv Supermena: Zora pravednika“. Ben Aflek po prvi put kao Betmen i Henri Kavil koji se već jednom našao u ulozi Supermena, donose priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo.

Pored vodećih likova, u filmu ćemo gledati i Ejmi Adams kao Luiz Lejn, Džejsona Momoa, Gal Gadot i Džesija Ejzenberga u ulozi Leksa Lutera.

Turkish Airlines, globalni partner filma, sinoć je ugostio svoje partnere i saradnike i tako uveličao domaću premijeru. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/bHNIJI5wghA

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.