Naslovna » Izlasci » Film » Premijera filma „Ponovo ljubav“, 8. marta
Ponovo ljubav

Premijera filma „Ponovo ljubav“, 8. marta

Romantična komedija „Ponovo ljubav“ premijerno će biti prikazana u bioskopima Cineplexx, 8. marta od 20.00.

Od 10. marta ovaj filma biće na redovnim repertoarima bioskopa širom Srbije.

Boreći se da se pomiri s neočekivanom smrću muža, folk pevača koji je bio na pragu uspeha, ali su mu karijera i život tragično prekinuti, Hana živi jednostavnim životom daleko od buke i haosa grada.

Dok joj bliskost malog grada pruža i podršku ali je i guši, Hana se trudi da popuni prazninu u svom životu planirajući da završi gotovo nemogući zadatak, a to je da napiše biografiju o svom mužu – zbog sebe i njegovih fanova. Kad Endru, arogantni pisac iz Njujorka, dođe u grad da napiše svoju knjigu o njenom voljenom, Hana će brzo oterati i njega i njegovu knjigu iz svog grada.

Ali, Endru ne odustaje tako lako i Hana će ubrzo otkriti da su njegova grubost i samouverenost dobrodošli izazov i iznenađujuća promena u odnosu na dosadnu brigu njenih prijatelja, porodice i grada.

Prepun suza, smeha i muzike „Ponovo ljubav“ je priča o ženi koja mora da pronađe hrabrost da se pomiri s prošlošću i snagu da se okrene budućnosti. (danubeogradu.rs)

Originalni naziv filma i prevod na srpski: Tumbledown / Ponovo ljubav. Dužina trajanja filma: 105 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: romantična komedija. Režija: Sean Mewshaw. Scenario: Sean Mewshaw, Desiree Van Til. Uloge: Rebecca Hail, Jason Sudeikis, Joe Manganiello, Blythe Danner, Dianna Agron.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.