Naslovna » Izlasci » Film » Premijera: Kung fu panda 3
Kung fu panda 3

Premijera: Kung fu panda 3

Sinhronizovani animirani film „Kung fu panda 3“ premijerno će biti prikazan 13. marta od 17.00 u bioskopu Cineplexx Delta City.

Glumci Miloš Samolov, Boda Ninković i Voja Brajović pokloniće se publici na premijeri.

Jedna od najuspešnijih animiranih franšiza na svetu vraća se sa najvećom avanturom do sada – „Kung fu panda 3“ u 3D tehnologiji.

Neodoljivi, pomalo nespretni panda Po, u ovom nastavku pronalazi svog davno izgubljenog oca. Zajedno kreću na zabavno putovanje do skrivenog sela, koje je dom jednako nestašnih i smešnih pandi kao što je sam Po.

Ono što će pokvariti ovu idilu jeste zlikovac Kai koji želi da pobedi sve kung fu majstore u Kini. Saznavši za ovaj zastrašujući plan, Po mora da se od učenika kung fua transformiše u učitelja i od veselih i smotanih pandi napravi kung fu majstore kako bi stvorio veliku bandu Kung fu panda, koja će pružiti otpor majstoru Kaju i sprečiti selo od istrebljenja.

Glas glavnom junaku, u srpskoj sinhronizaciji filma Pou dao je glumac Miloš Samolov, dok Poovog pravog oca igra Boda Ninković. Srđanu Timarovu studio 20th Century Fox poverio je ulogu pričljivog negativca (Kai). U sinhronizaciji glas majstoru kung fua Šifuu pozajmljuje Voja Brajović, a Furioznu petorku čine Katarina Žutić (Majtor Tigrica), Marko Marković (Majstor Ždral), Milan Tubić (Majstor Bogomoljka), Milan Antonić (Majstor Majmun) i Jelena Petrović (Majstor Zmija). Slobodan Tešić igra lik Gospodina Pinga, a Marija Mikić žensku pandu Mei Mei.

Karte za premijeru filma „Kung fu panda 3“ 3D su već u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Delta City, a svi posetioci tog bioskopa će istog dana imati priliku da se prošetaju kroz Pandino selo i da uživaju u druženju sa ekipom filma koja je učestvovala u sinhronizaciji.

Ovaj film će se prikazivati u svim bioskopima od 17. marta. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Kung Fu Panda 3. Dužina trajanja filma: 96 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: animirani. Režija: Jennifer Yuh.

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.