Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva
Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva

Prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva

U Kolarčevoj zadužbini (Studentski trg 5), 15. marta od 10.00 do 20.00, biće organizovan prvi Beogradski sajam ženskog preduzetništva.

Cilj je da se okupe uspešne žene koje žive i rade u Beogradu, koje će svojim proizvodima, uslugama i kratkim prezentacijama predstaviti svoje poslovanje od ideje do uspešnog biznisa i na taj način promovisati uspešno bavljenje preduzetništvom. Na kraju ovog događaja svi prisutni moći će da se opuste i uživaju uz koncertnu muziku na Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine

Na ovoj manifestaciji promovisaće se žensko preduzetništvo, kako bi iskustvo žena koje su već dokazane u svom biznisu ohrabrilo i podstaklo na aktivnije i samostalno poslovanje predstavnice lepšeg pola. Cilj je, takođe, kreiranje povoljnog poslovnog ambijenta i okruženja za razvoj ženskog preduzetništva, unapređenje poslovanja kompanija u ženskom vlasništvu radi većeg učešća žena u privrednom razvoju Beograda.

Na prvom Beogradskom sajmu ženskog preduzetništva predstaviće se oko 30 uspešnih kompanija u vlasništvu žena, a pored toga biće prezentovani i programi i projekti koje će sprovoditi institucije, članice Saveta za zapošljavanje Grada Beograda u 2016. godini, u cilju podrške razvoja ženskog preduzetništva.

Sve zainteresovane dame koje žele da aktivno učestvuju na Beogradskom sajmu ženskog preduzetništva, mogu to uraditi putem prijave koja se može preuzeti ovde, ili slanjem iste na mejl slobodan.vasic@beograd.gov.rs. Kontakt osoba je Slobodan Vasić, tel. 011/7157-395. Rok za prijavljivanje je 7. mart, a broj prijava odnosno mesta je ograničen.

Sekretarijat za privredu Grada Beograda organizuje Beogradski sajam ženskog preduzetništva u saradnji sa članicama Saveta za zapošljavanje Grada Beograda, Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala Beograd, Privrednom komorom Beograda, Regionalnom agencijom za razvoj i integracije „Beograd“, Turističkom organizacijom Beograda i Kolarčevom zadužbinom. (Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.