Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » The Sore Losers u Domu omladine

The Sore Losers u Domu omladine

U sredu, 16. marta od 21.00, u Domu omladine Beograda nastupiće belgijski bend The Sore Losers.

Upoznajte istinsku decu roka, poslednje svedoke revolucije, nove prinčeve roka, ali i njihov novi album „Skydogs“.

Ovi Belgijanci sa petljom, na tragu grupe Led Zeppelin, sa stavom grupe Ramones, zauzimajući Evropu kao Blitzkrieg, naoružani svojim trećim albumom, dolaze da sviraju kratke, energične pesme na pravoj rokenrol zabavi.

Inače, beogradska publika će imati priliku da premijerno čuje pesme sa novog albuma koji će biti objavljene dva dana kasnije, 18. marta za evropsko tržište.

The Sore Losers, osnovani 2009. godine, četvoročlani je rok bend, koji čine Jan Stretmans (Jan Straetemans; vokal/gitara), Sedrik Mas (Cedric Maes; gitara), Kevin Manen (Kevin Maenen; bas gitara) i Alesio di Turi (Alessio Di Turi; bubnjevi). Naziv benda je inspirisan kultnim filmom istog naziva iz 1997. godine reditelja Džona Mekartija (John McCarthy).

Do sada iza sebe imaju dva studijska albuma, „The Sore Losers“ (2010) i „Roslyn“ (2014) a uskoro će i već pomenuti treći – „Skydogs“.

Ulaznice su u prodaji preko sistema Eventim (online i prodajna mesta), Gigstix (online i Corner Shop-ovi), DD Tickets (online i WinWin prodavnice), kafeu Ljubavnica (Balkanska 19), kao i u Felix (TC Sremska) i Žila šopu (Čumićevo sokače). Promo cena 300 RSD, pretprodaja 400 RSD, dok će na dan koncerta iznositi 600 RSD. (danubeogradu.rs)