Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Nove avanture Aladina
Nove avanture Aladina

U bioskopima: Nove avanture Aladina

Komedija „Nove avanture Aladina“ prikazivaće se u bioskopima od 24. marta.

Svi znamo priču o Aladinu – loš momak, princeza i duh iz lampe?! Ovog proleća nam stižu njegove nove avanture i to po prvi put kao urnebesna francuska komedija.

U filmu „Nove avanture Aladina“ popularni francuski komičar i glumac Kev Adams igra lopova koji sa prijateljem radi kao Deda Mraz u robnoj kući i koji planira pljačku posle radnog vremena.

Pre nego što krenu u akciju, opkoljava ih grupa dece koja odbija da ih ostavi na miru dok ne čuju bajku, primoravši ih da improvizuju priču o Aladinu. Radnja se prebacuje u bajkoviti Bagdad i prati dobro poznate avanture Aladina – duh iz lampe, osvajanje princeze, suočavanje sa zlim vezirom, sve je tu, ali na način koji do sad još niste videli.

Omotan u novo moderno ruho stari Aladin se upućuje na uvek intrigantne i neočekivane avanture dok deca upijaju svaku avanturu kao da je njihova vlastita. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Les nouvelles aventures d’Aladin / Nove avanture Aladina. Dužina trajanja filma: 107 minuta. Država i godina roizvodnje: Francuska, 2015. Žanr: porodični, komedija. Uloge: Kev Adams, Jean-Paul Rouve, Vanessa Guide, William Lebghil, Audrey Lamy, Eric Judor, Michel Blanc. Reditelj: Arthur Benzaquen.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.