Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Vlažnost
Vlažnost

U bioskopima: Vlažnost

Novi domaći film „Vlažnost“ prikazivaće se, posle premijere 44. FEST-u, u domaćim bioskopima od 3. marta.

Debitantsko ostvarenje mladog reditelja Nikole Ljuce, moderna je priča sa primesama trilera. Mladi i harizmatičan menadžer uspešne kompanije, koja velike državne projekte snabdeva građevinskim materijalom, pokušava da nastavi sa normalnim životom kada otkrije da je njegova žena iznenada nestala. Pokušava to da sakrije od svih…

Petar je uveren da će se ona vratiti i da će sve biti u redu. Ipak, taj događaj je samo prva od mnogobrojnih loših situacija koje će mu se dogoditi.

U kovitlacu sumnjivih poslovnih dogovora, priprema za porodičnu slavu, sestrinih bračnih problema, nesanice i razuzdanih noćnih izlazaka po beogradskim klubovima, Petrovi strahovi sve više izlaze na površinu i što se on više trudi da ih potisne, oni su sve jači.

Film sniman tokom leta i jeseni 2014. godine u Beogradu. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Vlažnost. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2015. Žanr: drama, misterija. Uloge: Slaven Došlo, Miloš Timotijević, Dragan Bakema, Maria Kraakman, Jelena Stupljanin, Tamara Krcunović. Reditelj: Nikola Ljuca.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.