Naslovna » Izlasci » Sajmovi » 27. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“

27. Sajam kozmetike „Dodir Pariza“

Sajam kozmetike, nege kose, estetike i zdravlja „Dodir Pariza“ održaće se 9. i 10. aprila na Beogradskom sajmu.

U hali 2, po 27. put, biće zastupljene brojne robne grupe: kozmetika za negu kože i kose za profesionalnu i kućnu upotrebu, dekorativna kozmetika, parfimerijski proizvodi, kozmetika za nadogradnju kose i noktiju, oprema za salone lepote (kozmetičke, frizerske, wellness i spa centre), parafarmaceutski proizvodi, dijetetski suplementi. Predstavljaju se i saloni lepote, estetske i dermatološke ordinacije, škole i edukativni centri za negu lepote.

Očekuje se oko 200 izlagača iz regiona i Evrope.

Specijalni gosti sajma su Dragan Vurdelja, jedan od najcenjenijih i najtraženijih makeup artista u regionu, prof. dr Umberto Borellini, frizeri Joseph Koniak, Stephen Hamilton, Leonardo Colavito i drugi.

Kongresni deo i radionice takođe su zaštitni znak „Dodira Pariza“, a treneri renomiranih frizerskih kuća demonstriraće najnovije tehnike šišanja, farbanja, nadogradnje i nege kose.

Radno vreme sajma „Dodir Pariza“ je od 10.00 do 20.00. Pojedinačne ulaznice koštaju 350 RSD, učenici i studenti škola za negu lepote plaćaju karte po 200 RSD, a cena parkinga po satu je 50 RSD. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.