Naslovna » Izlasci » Pozorište » Aprilski stand up i mnogo komičara
Aprilski stand up i mnogo komičara

Aprilski stand up i mnogo komičara

Ben Akiba comedy club&bar i Standup.rs i u aprilu nudi dobar i raznovrstan program sa sjajnim komičarima ove organizacije! Izdvajamo stand up nastupe za koje je ostalo još malo mesta za rezervaciju.

U četvrtak, 14. aprila od 20.30 nastupaju Miloš Radojković, Nenad Stefanovski, Nebojša Potkrajac i rezident komičar Aleksandar Perišić.

U nedelju, 17. aprila od 20.30 nastupaju Ana Zlatanović i Radomir Nestorović, a MC večeri je Nemanja Živanović. Po prvi put će Ana i Raša nastupati u bloku po 45 minuta, što znači da su proširili svoj materijal i da možete čuti dosta novog od njih.

U utorak, 19. aprila od 20.30 je Veče sedam stand up komičara. Ekipu „sedmorice mladih“ čine: Raša Nestorović, Ivan Nikolić, Nemanja Dimitrijević, Igor Krišan, Nebojša Potkrajac, Nenad Stefanovski i Nikola Radojlović.

U četvrtak, 21. aprila od 20.30 bićete u milosti i nemilosti četiri sjajna komičara, a to su: Nemanja Živanović, Igor Krišan, Miloš Radojković i rezident komičar Nikola Silić.

Sledećeg četvrtka, 28. aprila od 20.30 je Veče šest stand up komičara! Komičari koji nastupaju su: Nemanja Dimitrijević, Nemanja Živanović, Nebojša Potkrajac, Raša Nestorović, Igor Krišan i Miloš Radojković.

Pozovite 060/3060-131 i obezbedite sebi sigurno mesto u klubu Ben Akiba comedy club&bar koji se nalazi u Braće Krsmanovića 6 u Savamali.

Cena karta je 250 RSD. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.