Naslovna » Izlasci » Sajmovi » DOB: Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, 18. aprila
Beogradski sajam zapošljavanja i praksi

DOB: Beogradski sajam zapošljavanja i praksi, 18. aprila

U ponedeljak, 18. aprila od 10.00 do 16.00, u Domu omladine Beograda Sekretarijat za privredu organizuje drugi Beogradski sajam zapošljavanja i praksi.

U Makedonskoj 22 svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu predstaviće oko 80 firmi iz Beograda, kojima je potrebno više od 2.000 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Traže se: menadžeri prodaje, operateri na računaru, prevodioci za engleski i italijanski jezik, profesori, proizvodni radnici, hranitelji, radnici obezbeđenja, vozači, razni inženjeri, prodavci, pica majstori, savetnici za osiguranje, mesari, kasiri, magacioneri, medicinske sestre i lekari specijalisti, baštovani, programeri, šivači, vaspitači, pravnici, auto-električari, auto-mehaničari, konobari, kuvari, higijeničari, građevinski radnici, armirači, tesari, turizmolozi i drugi.

Na sajmu će četiri firme ponuditi i profesionalno usavršavanje kroz stručnu praksu za oko 45 mladih bez posla.

Beogradski sajam zapošljavanja i praksi biće organizovan u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje – filijala za grad Beograd, Privrednom komorom Beograda i Savetom za zapošljavanje Grada Beograda. (danubeogradu.rs)