Naslovna » Izlasci » Muzika » Novi albumi » Novi album: Mortal Kombat – Besprekorna pobeda

Novi album: Mortal Kombat – Besprekorna pobeda

Jedan od najpopularnijih metal punk bendova Srbije, Mortal Kombat, na veliku radost mnogobrojnih fanova, imaju novi album „Besprekorna pobeda“!

Novi album u izdanju Menarta izlazi baš onda kada i treba, danas, 10. aprila, kada će fanovi Mortal Kombat biti na slatkom iskušenju – da li da besplatno preuzmu album sa dve bonus pesme ili da, uz sve prateće elementa zvuka grupe, buku, bes i dosta humora, kupe CD sa dve pesme manje.

Momci iz benda Mortal Kombat su izjavili: „Iskreno, jedva čekamo da izbacimo ovaj album, prošlo je tri godine od prethodnog i malo smo se ubajatili. Kao i do sada, album će biti u potpunosti dostupan za besplatan download, jer za bolje i nije! Mada, ko želi da kupi plastiku, moći će. Sve ćemo ti to blagovremeno objasniti…“

Zadovoljni postignutim i u isčekivanju objavljivanja albuma dodaju: „Album izdajemo za izdavačku kuću Menart, sniman je u studiju Blaze, glavni medijski pokrovitelj je, kao i uvek, magazin Nocturne! Dizajn je radio Hardworx u saradnji sa Lordom Kinbotom i Markom Ristićem“.

Pre nego što ljubitelji Mortal Kombat dođu do svoje „Besprekorne pobede“, treba ih pošteno upozoriti na to šta ih čeka, stoga su momci iz benda album premijerno dali svojim „prijateljima“ na preslušavanje, a njihov konačni  sud možete pogledati na ovom linku.

Danas, tačno u podne „Besprekorna pobeda“ će biti online dostupna, promocija uživo će se odigrati kasnije (dakle, 10. aprila) od 16.00, kod prijatelja benda, u pabu „Cigla & Krigla“! (danubeogradu.rs)