Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam građevinarstva od 19. do 23. aprila
Međunarodni sajam građevinarstva, najveći u regionu
Međunarodni sajam građevinarstva, najveći u regionu

Sajam građevinarstva od 19. do 23. aprila

Najveći sajam građevinske industrije u jugoistočnoj Evropi, 42. Međunarodni sajam građevinarstva (South East Europe Belgrade Building Expo, SEEBBE), počinje u utorak 19. aprila u Beogradu, pod sloganom “Prava odluka u pravom trenutku”.

Posetiocima se predstavljaju proizvođači i pružaoci usluga iz svih oblasti građevinarstva: od projektovanja i izgradnje, preko građevinskih materijala, mašina i alata, do opremanja objekata i enterijera, uz ekskluzivne popuste do 30 posto, specijalne ponude i opcije plaćanja.

U toku manifestacije stručnjaci će davati besplatne savete za uređenje enterijera i odgovarati na pitanja zainteresovanih.

Tradicionalno, sam ulazak na Beogradski sajam biće uređen u duhu srpskog graditeljstva, sa ponudom najnovijih rešenja montažne gradnje kuća i vikendica od drveta i kuća građenih uz primenu najsavremenijih tehnologija. Ambijent sajamskog prostora upotpuniće deo sa baštenskim mobilijarom.

U Hali 1 i Hali 1a biće izložen program za stolariju, oprema za uređenje enterijera, eksterijera, osvetljenje. Roletne, trakaste zavese, mašine za obradu profila za stolariju i obradu stakla… ali i kompjuterski softver u građevinarstvu, mogu se nabaviti u ovom prostoru.

Sve vrste materijala za gradnju biće izložene u Hali 2a, dok će veliki izbor betonskih proizvoda i uređaja za klimatizaciju i grejanje biti smešten u Hali 2b. U Hali 2c su, između ostalog, keramička galanterija, nameštaj za kupatila, oprema za bazene i saune…

Termo, hidro, zvučna izolacija, materijali za završne radove – boje, lakovi, mešavine i molerski alati, moći da se vide i odaberu u Hali 3 i Hali 3a.

U Hali 4 su profili za stolariju i fasade, galanterija za opremanje zgrada, kao i ponuda liftova, montažnih objekata, pregradnih zidova i plafona.

U okviru sajma Belgrade Building Expo pojedine zemlje učesnice imaće svoje nacionalne štandove, pripremaju se prezentacije i stručni skupovi. Tradicionalno, biće dodeljene nagrade “Nova vizura” i “Posebno priznanje”.

Sponzor manifestacije je grčka kompanija “Rolka”, a zvanično osiguranje je “Triglav”.

Radno vreme manifestacije:
od utorka 19. aprila do petka 22. aprila – od 10 do 19 časova,
u subotu 23. aprila – od 10 do 17 časova

Cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara. Grupna ulaznica za đake, studente i profesore (uz overen spisak) iznosi 100 dinara. Cena parkinga je 100 dinara po satu.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.