Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Dobra žena
Dobra žena

U bioskopima: Dobra žena

Od 21. aprila u bioskopima će se prikazivati novi domaći film „Dobra žena“.

Posle trideset godina braka, glavna junakinja saznaje tajnu o svom mužu.

Biće prisiljena da donese odluku da li će nastaviti da živi skrivajući istinu od sebe same, ili će ostaviti sve ono što je dotad stekla i započeti novo poglavlje.

U trenutku kada saznaje da je teško bolesna, ona otkriva i ratnu prošlost svog muža i, po prvi put u životu, prinuđena je da sama donosi određene odluke…

Ovaj film je rediteljski debi Mirjane Karanović, koja je zajedno sa Stevanom Filipovićem i Darkom Lungulovim napisala i scenario, a tumači i glavnu ulogu.

Film je imao svetsku premijeru krajem januara na festivalu Sandens, a prikazan je i na ovogodišnjem FEST-u. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Dobra žena. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: Srbija, 2015. Žanr: drama. Uloge: Mirjana Karanović, Boris Isaković, Hristina Popović, Bojan Navojec, Jasna Đuričić, Ksenija Marinković, Vlado Kerošević, Anđelika Simić, Ermin Bravo, Olivera Viktorović, Isidora Simijonović, Jovan Belobrković, Zinaida Dedakin, Svetozar Cvetković. Rediteljka: Mirjana Karanović. Scenario: Mirjana Karanović, Stevan Filipović, Darko Lungulov.

https://youtu.be/lRgABK6-C4A

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.