Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Hardcore Henry
Hardcore Henry

U bioskopima: Hardcore Henry

„Hardcore Henry“ prvi je film u istoriji kinematografije koji je snimljen iz prvog lica, odnosno kadriran iz perspektive glavnog junaka.

Na ovaj način publika stiče utisak da se dešavanja u filmu prati „iz glave“ glavnog protagoniste. Dok gledate ovaj film imaćete utisak da ste glavni lik u igrici.

Film „Hardcore Henry“ je jedno od najoriginalnijih hardcore ostvarenja u poslednje vreme, a prikazivaće se u domaćim bioskopima od 14. aprila.

Ti si heroj u ovom filmu!

Tvoje ime je Henry. Na tebe su pucali, a suprugu su ti oteli. Otmičarovo ime je Akan, snažan protivnik sa vojskom plaćenika i paklenim planom da pokori sve oko sebe.

Naravno, nalaziš se u nepoznatom gradu i svi žele da te ubiju. Svi, osim tajanstvenog britanskog kolege zvanog Jimmy. On je možda na tvojoj strani, ali nisi siguran.

Ako možeš da preživiš ludilo, i rešiš misteriju, možda i otkriješ svoju ulogu i istinu koja se krije iza tvog identiteta. Srećno, Henry! Sigurno će ti sreća biti potrebna… (danubeogradu.rs)

Originalni naslov: Hardcore Henry. Dužina trajanja filma: 90 minuta. Države i godina proizvodnje: Rusija, SAD, 2016. Žanr: akcija, avantura, naučna-fantastika. Uloge: Haley Bennett, Tim Roth, Sharlto Copley, Cyrus Arnold, Ilya Naishuller, Darya Charusha. Reditelj: Ilya Naishuller.

https://youtu.be/HdcghZKJOp4