Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Knjiga o džungli
Knjiga o džungli

U bioskopima: Knjiga o džungli

Premijera 3D igrane avanture „Knjiga o džungli“ biće održana 13. aprila od 19.00 u bioskopu Cineplexx Ušće SC.

Najnoviji Diznijev film je uzbudljiva igrana verzija priče iz detinjstva, koju smo svi obožavali.

Dečak Mogli, njegov mentor panter Bagira, brižna vučica Rakša i vuk Akila, opasni tigar Šir Kan, veseli meda Balu, piton zavodljivog glasa Ka i orangutan Kralj Luj uskoro nas čekaju u bioskopu.

„Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju (u ulozi Nila Setija koji je po prvi put na filmu), dečaku koji je odrastao sa čoporom vukova. Ali, Mogli će otkriti da više nije dobrodošao u džungli, kad mu strašni tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), koji nosi ožiljke od ljudi, obeća da će eliminisati svakog ko mu predstavlja pretnju.

Nateran da napusti jedini dom koji je do tad poznavao, Mogli će se upustiti u zadivljujuće putovanje na kome će otkriti samog sebe, a vodiće ga strogi panter i mentor Bagira (glas Bena Kingslija) i medved slobodnog duha Balu (glas Bila Marija).

Knjiga o džungli

Usput će Mogli sresti stvorenja iz džungle koja nemaju najbolje namere, uključujući Ka (glas Skarlet Johanson), pitona čiji će zavodljivi glas i pogled hipnotisati dečaka, i šarmantnog kralja Luja (glas Kristofera Vokena), koji će pokušati da navede Moglija da mu oda tajnu kako da dođe do smrtonosnog i varljivog Crvenog Cveta: vatre.

„Knjiga o džungli“ fantastično spaja igrani film i fotorealističnu CGI animaciju i okruženje, upotrebom najsavremenijih tehnika i pripovedačkim stilom koji će odvesti publiku u očaravajući i bogati svet.

Od 14. aprila film će se prikazivati u bioskopima širom Srbiji. (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: The Jungle Book / Knjiga o džungli. Dužina trajanja filma: 106 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD, 2016. Žanr: avantura, drama, fantazija. Uloge i glasovi: Scarlett Johansson, Idris Elba, Ben Kingsley, Bill Murray. Reditelj: Jon Favreau.