Naslovna » Izlasci » Film » U bioskopima: Moja velika noć
Moja velika noć

U bioskopima: Moja velika noć

Španski film „Moja velika noć“ prikazivaće se u domaćim bioskopima od 7. aprila.

Sigurno vam se nekada, dok ste gledali omiljenu TV emisiju, učinilo da je posao statiste u publici primamljiv koliko i zanimljiv, uzme li se u obzir „laka i brza zarada“. Ova urnebesna komedija otkriva nam svet iza kamere, kojim vladaju uobražene zvezde i nesnosni producenti, kao i to da hleb statista ima sedam kora.

Hose učestvuje na snimanju novogodišnjeg šou-programa. Usred avgusta! Sa grupom statista provešće nedelju dana zatvoren u studiju, gde će, okupan u znoju, proslavljati lažni doček 2016.

Po stotinu puta iznova, sve dok nadobudni režiser ne bude zadovoljen njihovim aplauzima. Ni zvezde šoua nisu oduševljene. Večiti rivali, pevači Alfonso i Adan, sabotiraju jedan drugog zarad najgledanijeg nastupa.

Voditelji se, takođe, ne podnose i utrkuju se kako bi stekli poverenje producenta, koji očajnički pokušava da spreči zatvaranje televizije. I dok se smeju i aplaudiraju besmislenim nastupima, statisti šize od muke, a naš junak Hose se zaljubljuje u koleginicu Palomu…

Može li dobar čovek da preživi ovu „šljokičavu“ farsu koja odslikava pravi život? (danubeogradu.rs)

Originalni naslov i prevod na srpski: Mi gran noche / Moja velika noć. Dužina trajanja filma: 100 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija, 2015. Žanr: komedija. Uloge: Raphael, Mario Casas, Pepón Nieto. Reditelj: Álex de la Iglesia.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.