Naslovna » Izlasci » Sajmovi » U subotu – salon vina Wine Style

U subotu – salon vina Wine Style

U subotu, 23. aprila od 14.00 do 20.00, u hotelu Zira biće održan osmi Wine Style – salon vina, godišnji skup najboljih domaćih i regionalnih vinarija, a ponuda će biti obogaćena vinima iz celog sveta.

Ova prestižna manifestacija tokom prethodnih sedam godina okupila je blizu 15.000 ljubitelja vina, a u ovogodišnjem izdanju posetioci salona imaće priliku da se upoznaju sa vinskim opusom četrdesetak učesnika i degustiraju više od 300 vrhunskih vina iz celog sveta.

Svoja vina predstaviće eminentne vinarije iz Srbije i regiona bivše Jugoslavije, poput vinarije Aleksandović (Srbija), Capo (vinarija iz Istre koja će se prvi put predstaviti domaćoj publici), Chateau Kamnik (Makedonija), Cilić (Srbija), Kozlović (Hrvatska), Matalj (Srbija), Radovanović (Srbija), Verus (Slovenija), Vinarija Zvonko Bogdan (Srbija), Ščurek (Slovenija)…

Zahvaljujući učešću uvoznika, posetioci će moći da probaju i vina vrhunskih evropskih vinskih kuća, kao što su: Il Poggione, čije je vino Brunello di Montalcino ugledni časopis „Wine Spectator“ proglasio za četvrto vino godine na njihovoj Top 100 listi, Arnaldo Caprai, Carpazo i dr.

Ulazak na salon biće moguć uz pozivnice koje uručuje organizator, a ograničen broj ulaznica naći će se u prodaji na dan održavanja salona, 23. aprila, po ceni od 1.200 RSD.

Prefinjena a ležerna atmosfera čini Wine Style salon vina jednom od najinteresantnijih vinskih manifestacija u Beogradu, a kao i svake godine, osim vinskih profesionalaca i ljubitelja vina, očekuje se i dolazak istaknutih ličnosti iz javnog života i diplomatije. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.