Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Ada Ciganlija: Otvaranje letnje sezone uz bend Kiki i Piloti

Ada Ciganlija: Otvaranje letnje sezone uz bend Kiki i Piloti

Beogradsko more, Ada Ciganlija, uskoro će biti „centar Beograd“ – letnja sezona biće otvorena 10. juna od 21.00.

U pivskoj oazi – APA Beer Garden – letnju sezonu otvara bend Kiki i Piloti.

Omiljeno mesto Beograđana i njihovih gostiju u toku leta, Ada Ciganlija zaista će biti najbolje mesto za beg od gradskih gužvi i vrućina.Za dž

Ulaz na koncert će biti besplatan.

– Koncert će biti poklon JP „Ada Ciganlija“ svim sugrađanima i gostima Beograda koji vole Adu ali i svojevrstan poziv na druženje i uživanje u njenim lepotama – poručuje Žarko Šormaz, direktor ovog preduzeća, dodajući da su kao i svih prethodnih godina, nadležne službe u potpunosti spremne za predstojeću sezonu.

Poziv Beograđanima i svim gostima našeg grada, upućuju i velikani rokenrol zvuka, koji obećavaju hitove i dva ipo sata nezaboravne svirke, a frontmen benda Kiki Lesendrić otkriva da će prvi put u životu svirati koncert na Adi.

– Rođen sam na Zvezdari. Na Banovo brdo doselio sam se u zimu 1968. Moja prva bekstva sa časova iz Osnovne škole „Filip Kljajić Fića“ bila su na Adu. Ona je tada bila divlja i netaknuta. I danas imam najlepši pogled sa terase na nju, kao večiti podsetnik na jedno lepo i blesavo vreme. Volim to malo ostrvo. Za 35 godina koliko Piloti postoje svirali smo u Beogradu na svim mogućim i nemogućim mestima. Samo na Adi nikad. Eto, došao je i taj trenutak. Čekam taj jun. Piloti na Adi! – kaže poznati roker.

Ovaj koncert će biti odličan početak i manifestacije APA Beer Garden, gde posetioce tokom dva meseca, pored brojnih novih pivskih ukusa, očekuje još puno besplatnih koncerata, ali i filmova u bioskopu na otvorenom, koji će po prvi put biti postavljen na Adi Ciganliji. (danubeogradu.rs)