Naslovna » Izlasci » Sport » Beogradska rolerijada 2016
Beogradska rolerijada

Beogradska rolerijada 2016

U subotu, 11. juna od 9.30, biće održana 19. Beogradska rolerijada, jedinstvena porodična žurku na rolerima.

Prošle godine Beogradska rolerijada je proslavila osamnaest godina druženja na točkićima, a devetnaesto izdanje ove godine biće organizovano malo ranije.

Kao i uvek, organizatori su spremili trke za svaki uzrast jer to je ono što većinu učesnika najviše i zanima.

Rolerijada za sve generacije

Ako si mlađi od 15 godina, prijavi se za učešće u DIP Sunglasses trkama za najmlađe, koje startuju na Trgu Republike. Ovde se momci i devojke takmiče u tri starosne grupe (do sedam godina, od osam do 11 godina i od 12 do 15 godina). Za ove trke se kaže da su najšarmantnije trke na svakoj Bg Rolerijadi!

Ako si ipak stariji od 16 godina dođi na Slaviju gde je start Blic Trka za odrasle. Ovo je ne samo najduža trka već se postižu i najveće brzine.Za dž

Ako je neko iz tvoje porodice odlučio da ti se pridruži u nekoj trci, onda se prijavite za Naxi Porodične trke. Kao što verovatno već znaš, u ovim trkama se držite za ruke od starta do cilja. Može da vas bude dvoje, troje ili četvoro… računaju se čak i bebe u kolicima.

Za one najbrže i najspretnije, pripremljeni su Time Zone trke na 100 metara. Samo moraš prvo da prođeš kvalifikacije tog jutra od 10.00 do 11.20! Onaj ko prođe kvalifikacije učestvuje na pravim trkama na 100 metara na kraju takmičarskog dana. Pošto se takmičite dvoje po dvoje na ispadanje, osim brzine trebaće vam malo sreće i puno navijača. Povedite ih da što glasnije navijaju za vas.

Naravno, osim takmičenja tu je i dobra zabava. Sa nama će tog dana biti plesne grupe iz Zrenjanina i UMS-a!

Prijavljivanje za 19. Beogradsku rolerijadu je na dan takmičenja, 11. juna od 9.00 na Trgu republike.

Rolerijada se održava pod pokroviteljstvom Grada Beograda – Sekretarijata za sport i omladinu. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.