Naslovna » Turizam » Dani Podgorice u Beogradu, 27. maja
Dani Podgorice u Beogradu
Foto: Shutterstock

Dani Podgorice u Beogradu, 27. maja

U petak, 27. maja od 21.00, manifestacija Dani Podgorice u Beogradu biće svečano otvorena u hotelu Allure Caramel by Karisma (Venizelosova 31).

Manifestacija je planirana u okviru saradnje dva glavna grada Crne Gore i Srbije, a organizator je Turistička organizacija Podgorice, u saradnji sa Turističkom organizacijom Beograda.

Tom prilikom, privrednicima, zvaničnicima i medijima iz Srbije biće predstavljeni turistički potencijali, kultura i tradicija, eno i gastro ponuda podgoričkog regiona i Crne Gore. Glumci Crnogorskog narodnog pozorišta recitovaće poeziju, posle čega će uslediti predstavljanje turističkih potencijala Podgorice i Crne Gore kroz video spotove, uz bogat kulturno-zabavni program i crnogorska vina. Gastro ponudu podgoričkog regiona predstaviće maestro kulinarstva, Milan Bukarica.

U okviru manifestacije Dani Podgorice u Beogradu, od 26. do 28. maja, u hotelu Allure Caramel by Karisma, predstaviće se i priznati umetnik, poreklom iz Podgorice, Kemal Ramujkić, izložbom slika ulja na platnu, u ciklusu „Crnogorske stare kuće“.

Na sličan način u junu TO Beograda predstaviće u Podgorici srpsku prestonicu, bogatim, višednevnim programom. (danubeogradu.rs)