Naslovna » Izlasci » Pozorište » „Đavo iz jagode“ ponovo u Domu sindikata

„Đavo iz jagode“ ponovo u Domu sindikata

Novi stand up Srđana Dinčića „Đavo iz jagode“ na turneji je od novembra prošle godine, a 13. maja od 20.00 ponovo će biti održan u Beogradu.

Premijera je održana 2. aprila u Dvorani Doma sindikata i karte su bile rasprodate nekoliko dana ranije. Taj uspeh Dinčić će verovatno ponoviti i ove nedelje, na istom mestu.

Srđan Dinčić je poznat kao fenomenalan stand up komičar, jedan od scenarista emisije „Veče sa Ivanom Ivanovićem“, kao i učesnik i voditelj emisije „Četiri i po muškarca“ a sa organizacijom Standup.rs snimao je emisiju „Stand up & more“ za Comedy central Extra.

Ima iza sebe skoro hiljadu nastupa u proteklih pet godina, a osim toga bio je učesnik svih festivala stand up komedije u regionu, dok je jedan od headlinera StandUpFest-a već pet godina.

Dva ‘one man show-a’ koje izvodi proteklih godina jesu „Ispod nevidljivog kišobrana” i „Laž prema istinitom događaju”.

U 2013. godini je imao prilike da nastupi i najavi dva velika komičara, Eddieja Izzarda i Dylana Morana koje je tada ugostila u Beogradu organizacija Standup.rs.

Matični klub organizacije Standup.rs je Ben Akiba comedy club & bar, gde Srđana Dinčića možete pogledati u klubskoj atmosferi ali ne samo njegov stand up nastup već i njegov nastup sa kolegama, u okviru programa „Improvizacija komedije“.

Topla ljudska priča

Ovako svoj novi stand up vidi Dinčić:
– „Đavo iz jagode“ je topla ljudska priča, između ostalog i o tome kako se trideset kilograma plašljivog krzna trese zbog grmljavine, tinejdžerka mrzi svet a posebno svoje šiške, kako jedan ucveljeni mladić otkriva svojstva vagine koja mogu promeniti tok čovečanstva, a najgori tata ikad se bori za svoje mesto pred televizorom sa koga se čuju vesti da su neki ljudi umrli ali da će se živeti bolje. A sigurno hoće već sledeće godine. Ili one tamo…

Cene ulaznica su 600, 800 i 1.000 RSD. (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/TAoL9KcnD5Q

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.