Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Expo Medic od 19. do 21. maja
Expo Medic

Expo Medic od 19. do 21. maja

U Belexpo centru od 19. do 21. maja biće održan Expo Medic 2016 pod sloganom „Znanjem do zdravlja“.

Tokom tri dana trajanja sajma posetioci će biti u mogućnosti da posete štandove i isprate aktuelnosti brojnih izlagača koje čine kako domaće farmaceutske kompanije tako i strana predstavništva, privatne klinike i domovi zdravlja.

Znanje i učenje su ključ svakog uspeha i napretka, tako da ove godine, kroz predavanja i radionice pažljivo odabranih predavača, posebnu pažnju organizatori posvećuju aktuelnim temama: Savremene metode u terapiji dijabetesa (19. maj), Alergije kao stanja u kojima je podjednako bitna i kauzalna i simptomatska terapija (20. maj), Vitamin D3, gde se završava suplementacija, a počinje terapija? (21. maj).

Uz raznovrstan program i stručne predavače, kroz besplatna predavanja i radionice, učesnici će biti u prilici da nauče nešto novo, isprate trendove u prevenciji i terapiji bolesti.

Da biste prisustvovali predavanjima, prijavite se na e-mail: trgovina@kombeg.org.rs za svako predavanje pojedinačno.

Dodatne informacije mogu se dobiti na 2643-199.

Organizator sajma je Privredna komora Beograda – Grupacija proizvođača, distributera i pružaoca zdravstvenih usluga u oblasti lekova, medicinskih sredstava i dijetetskih suplemenata, uz podršku Grada Beograda i Sekretarijata za zdravstvo Grada Beograda. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.