Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » KC Grad: Igor Vince sa bendom, 4. juna

KC Grad: Igor Vince sa bendom, 4. juna

Uvek atraktivni Igor Vince & His Drum, Brass And Keys nastupaju u subotu 4. juna od 21 čas u Kulturnom centru Grad.

Ovim koncertom, koji će svakako biti događaj za pamćenje, Vince najavljuje veliku američku turneju sa čuvenim Femijem Kutijem! Visokoenergetska mešavina afrobita, soula, regea, fanka i latino muzike je zvuk koji postioci mogu da očekuju – internacionalni devetočlani bend baziran u Beogradu uvek na svojim nastupima pravi izvanrednu atmosferu.

Moćni perkusivni ritmovi, strasne harmonije, upečatljive duvačke linije, energičan Igorov nastup i dve afro-kubanske igračice upotpuniće i Couple Up dvoajc – DJ Shone Alcapone i MC Tommy T (Jamajka), koji su već stekli veliku publiku i prepoznatljivost praveći jedinstvene žurke i pravu afro-karibsku plesnu atmosferu uz dekshol, rege, afrobit i soka muziku.

Igor Vince (Beograd) studirao je muziku u Senegalu, Beninu, Maliju, Nigeriji, Etiopiji, Kubi, Francuskoj, Nemačkoj i Srbiji. Kao talentovani perkusionista i multiinstrumentalista nastupao je i išao na turneje sa nekima od najvećih imena svetske muzike danas, kao što su Femi Kuti, Keziah Jones, Cheick Tidiane Seck, Fatoumata Diawara, Dean Bowman i Cheikh Lo. Godine 2011. posvetio se solo projektu sa ekipom muzičara iz svih krajeva sveta. Njegov album prvenac „Let’s Do It” na kome gostuju legendarni Femi Kuti, Dean Bowman i Tommy T objavljen je u maju 2015. godine.

KC Grad se nalazi na adresi Braće Krsmanović 4.

Cena ulaznica je u pretprodaji 400 dinara, a na ulazu 500 dinara.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.