Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » KC Grad: Popečitelji i Tevarbulebra, 20. maja

KC Grad: Popečitelji i Tevarbulebra, 20. maja

U petak, 20. maja od 21.00, u Kulturnom centru Grad nastupiće Popečitelji i Tevarbulebra u okviru „Druga stvar šou programa“.

Očekuje vas celovečernji nastup kultnog sastava Popečitelji, a nastupiće i Tevarbulebra – bend iz Niša koji ovih dana promoviše svoj debi album „Ko se nađe, tu smo“ objavljen za etiketu „Druga stvar“.

Ulaznice su već u pretprodaji po ceni od 300 RSD, dok će na ulazu koštati 500 RSD.

„Druga stvar“ postoji nešto više od godinu dana i za to vreme je pored celokupne reizdate diskografije grupe Popečitelji objavila i radove sastava Fitnes, kragujevačke četvorke Špajz, CD Ministra i niškog benda Tevarbulebra.

Popečitelji ovih dana promovišu svoje duple singlove „Bum!“ i „Kroz“. Ovaj kultni sastav, koji su osnovali braća Saša i Goran Furunović, skoro dve decenije raduje publiku svojim eksplozivnim živim nastupima. Popečitelji trenutno rade na novom albumu, a ovom prilikom će pored novih singlova publici predstaviti i dobar deo svog dosadašnjeg muzičkog opusa.

Tevarbulebra je fusion-rock instrumentalni sastav iz Niša osnovan 2013. godine. Zapažene nastupe imali su na Nisville Jazz festivalu 2014. godine u Nišu, Bedem Fest-u 2015. u Nikšiću i na festivalu Omladina 2015. u Subotici na kojem su osvojili prvo mesto.

Neke od njihovih numera su se pojavile na kompilacijama UrbaNis(h) I i Black Planet Records: Balkan Under the Radar III. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.