Naslovna » Izlasci » Sport » Košutnjak Challenge Race 2016

Košutnjak Challenge Race 2016

U subotu, 21. maja, u Pionirskom gradu biće održane dve trke sa preprekama Košutnjak Challenge Race 2016 i Košutnjak Challenge Race Junior 2016.

Peti put zaredom bićete u prilici da probate nešto drugačije, da doživite odličnu zabavu u prirodi uz zabavne sadržaje i sport.

Trka je insprisana konceptom trka koje se održavaju u Velikoj Britaniji i promovišu vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. Košutnjak Challenge Race je amaterskog karaktera i namenjena je svim rekreativcima koji žele da dožive trčanje na drugačiji način.

Međutim, u trci sa preprekama moći će da učestvuje samo 700 velikih i 300 malih takmičara koji se budu prvi prijavili.

Organizator trke Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, pobrinuće se za dobru zabavu uz muziku i fitness zagrevanje pred start trke koji je zakazan za 12.00 kada će 700 najizdržljivijih trkača imati priliku da završi nesvakidašnji poduhvat – 5 km kros trke sa šest prepreka i tako testiraju svoje granice.

Najbrži u muškoj i ženskoj konkurenciji osvojiće vredne nagrade.

Prepreke koje su organizatori pripremili, neće biti otkrivene do početka trke, a Atletsko-orijentacioni klub Košutnjak (AOK) će se pobrinuti da se takmičari ne izgube i ne zalutaju na stazi.

Košutnjak Challenge Race Junior

Višegodišnji partneri ove uzbudljive trke, atletski klub Running i dečija škola sporta Pokret za okret, zaduženi su za organizaciju trke za najmađe koja se održava istog dana od 10.00.

Prepreke i dužine trke prilagođene su deci predškolskog i školskog uzrasta a najbrži mališani osvojiće vredne nagrade.

Cene

Svi koji se ranije prijave za trku imaju pravo na povlašćene cene.

Visina kotizacije iznosi 800 RSD za uplate do 18. maja i 1000 RSD za uplate do 21. maja. Visina kotizacije za Košutnjak Challenge Race Junior 2016 dečiju trku iznosi 500 RSD za uplate do 21. maja.

Kotizaciju za trku moguće je uplatiti u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Djindjića 123/đ lokal 3 ili račun Saveza broj 200-2424780101868-37. Svrha uplate: Kotizacija za učešće u trci KCR2016/KCRJunior2016 za IME_PREZIME.

Preuzimanje brojeva i startnih paketa biće moguće u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije, u ulici Bulevar Zorana Đinđića 123/đ lokal 3, 19. i 20. maja 2016. od 9.00 do 17.00.

U trci će učestvovati i brojni volonteri, za koje je prijava takođe otvorena.

Najbolja je stara trkačka i trening oprema za ovu vrstu trke a ponesite i čistu garderobu kako biste se posle trke presvukli. Iz bezbednosnih razloga trkačima neće biti dozvoljeno da nose sprinterice i patike sa kramponima. (danubeogradu.rs)