Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Najveći antievrovizijski koncert benda Mortal kombat

Najveći antievrovizijski koncert benda Mortal kombat

Beogradski bend Mortal kombat održaće sedmi „antievrovizijski koncert“ u Magacinu Depo umesto na Kalemegdanu, zbog najavljenih loših vremenskih uslova.

U subotu, 14. maja od 20.00, u organizaciji „Route 011“, na bini će im se, kao gosti, pridružiti Irish Stew i Koalicioni sporazum, kao i bend iznenađenja.

Od samog osnivanja, ova grupa okuplja ljude na svirkama u večeri finala Evrovizije i svake godine ima sve više publike. Koncert na Kalemegdanu biće najveći u njihovoj karijeri, a te večeri će svirati i pesme sa novog albuma „Besprekorna pobeda“, objavljenog 10. aprila, u izdanju „Menarta“, koje publika do sada nije imala prilike da čuje uživo.

Kombinacija metala i panka

Mortal Kombat neguje tvrđi zvuk, koji predstavlja kombinaciju metala i panka. Celu sliku zaokružuju beskompromisnim stavom i provokativnim tekstovima u kojima se na satiričan način obračunavaju sa svim aspektima modernog društva i okruženja u kojem živimo, pritom ne štedeći apsolutno nikoga.

Pre „Besprekorne pobede“ predstavili su se albumima „Smrtonosna šorka“ (2011) i „Runda 2, udri!” (2013). Takođe, objavili su i DVD sa četvrtog Antievrovizijskog koncerta, održanog 2013. godine.

Svojoj publici Mortal Kombat uvek priređuje iznenađenja, pa je svaki „antievrovizijski koncert“ unikatan i drugačiji od prethodnog.

Ograničeni broj ulaznica je u prodaji po promotivnoj ceni od 600 RSD na svim prodajnim mestima Gigstixa, u Felix Shop-u (TC Sremska, I sprat), Žila Shop-u (Belgrade Design District, Čumićevo sokače), Cigla & Krigla pabu (Dalmatinska 44) i Mungos CD Shop-u u Novom Sadu. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.