Naslovna » BG servis » Pančevački most: Zatvoren prilaz sa Zrenjaninskog puta
Pančevački most (foto: Mihajlo Andjelković)
Pančevački most (foto: Mihajlo Anđelković)

Pančevački most: Zatvoren prilaz sa Zrenjaninskog puta

Od 5. maja do 12. avgusta pristup Pančevačkom mostu sa Zrenjaninskog puta biće onemogućen zbog radova na Zrenjaninskom putu koje će izvoditi „Infrastruktura Železnice Srbije“.

Kao alternativni pravac za teretni saobraćaj koristiće se Pančevački put, Severna magistralna tangenta, deo Zrenjaninskog puta i dalje Pupinov most.

Kako se navodi u saopštenju Beokom servisa, za automobilski saobraćaj koristiće se deo Zrenjaninskog puta, ulice Grge Andrijanovića, Zage Malivuk i Ovčanski put do Pančevačkog puta, odakle će dalje biti slobodan pristup Pančevačkom mostu.

Izmena linija gradskog prevoza

U zoni Pančevačkog mesta biće onemogućen pristup sa Pančevačkog mosta ka Zrenjaninskom putu i pristup sa Pančevačkog puta na Zrenjaninski put i obrnuto, zbog radova koji traju do 12. avgusta.

Kao alternativni pravac za teretni saobraćaj koristiće se Pančevački put, Severna magistralna tangenta, deo Zrenjaninskog puta i dalje Pupinov most.

Za automobilski saobraćaj koristiće se deo Zrenjaninskog puta, Ulice Grge Andrijanovića, Zage Malivuk i Ovčanski put do Pančevačkog puta, odakle će dalje biti slobodan pristup Pančevačkom mostu.

Tokom izvođenja radova u drugoj fazi menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza, a linije 43, 95, 96, 101, 104, 105, 106, 96N i 101N će u smeru ka Zrenjaninu, umesto rampom za isključenje sa Pančevačkog mosta ka Zrenjaninu, saobraćati sledećim saobraćajnicama: Pančevačkim mostom, privremenom devijacijom (odmah posle rampe za isključenje sa Pančevačkog mosta ka Zrenjaninu), zatim rampom za uključenje na Pančevački most od Pančeva ka Beogradu, rampom za isključenje sa Pančevačkog puta na Zrenjaninski put, Zrenjaninskim putem i dalje redovnim trasama, dok u suprotnom smeru vozila neće menjati trasu. Vozila sa linije broj 108 saobraćaće na redovnoj trasi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.