Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Pickbox: Crna jedra – prava piratska avantura!
Pickbox: Crna jedra

Pickbox: Crna jedra – prava piratska avantura!

Do sada neviđene avanture gusara od 1. maja možete da pratite u seriji „Crna jedra“ (Black Sails) na Pickbox-u!

Ako ste fan serija „Vikinzi“ i „Igra prestola“, ako volite gusare i potrage za blagom, ako su vam dragi bradati muškarci sa mačevima – gledajte „Crna jedra“.

Očaraće vas iako nisu „Pirati sa Kariba“, iako nijedan od njih nije Džoni Dep!

Jedra i mačevi

Svet gusara je brutalan, prepun otimačine i sirovih podbadanja, a „Crna jedra“ će vam taj svet u svoj svojoj nečistoći dočarati već u prvoj epizodi.

Scena koja otvara seriju je napad jednog gusarskog broda na drugi, ima mnogo mrtvih, mačevi i sekirice lete na sve strane, a ko preživi, bolje bi mu bilo da ne priča šta je doživeo.

Vreme u kom operiše gusarska družina sa Kariba pod kapetanom Flintom je na samom početku 18. veka, a radnji iz legendarnog „Ostrva s blagom“ prethodi čak dvadeset godina. Neki likovi koji se pojavljuju u seriji zaista su bili ozloglašeni gusari, neki su plod fikcije, a zajedno u „Crnim jedrima“ čine nezaboravnu kombinaciju.

Pickbox: Crna jedra

Blago – san svakog gusara

Baš kao i u „Igri prestola“, i u „Crnim jedrima“ su tuča i mačevanje deo svakodnevne rutine. Svi konflikti rešavaju se nasiljem, a pirati imaju jedan zajednički cilj – da se domognu velikog blaga na španskom brodu.

Piratska avantura na čelu s kapetanom Flintom gledaocima garantuje akciju, nasilje, seks, a da sve ne bi pucalo od testosterona, tu je i nekoliko moćnih žena u glavnom gradu Bahama.

Kada se iskrcaju u svoju bazu u Nasauu, momci zalaze u bordele (jer, budimo realni, muškarci koji veći deo vremena žive na moru nisu pogodni za muževe), nalivaju se poznatim karipskim rumom, ukrcavaju namirnice na svoje brodove i šta drugo nego se – tuku.

Gledajte internet televiziju Pickbox Srbija! (danubeogradu.rs)

https://youtu.be/UEsgq642_XE